Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

ΗΔΙΚΑ: Εκτυπώστε τη Βεβαίωση Σύνταξης ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΕΑΥΕΚ για φορολογική δήλωση 2013

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 η λειτουργία της νέας ηλεκτρονικής υπηρεσίας με τίτλο «Φορολογικές Βεβαιώσεις ΕΤΕΑ» στους διαδικτυακούς ιστότοπους (web sites) της ΗΔΙΚΑ ΑΕ (www.idika.gr), του ΤΕΑΔΥ (www.teady.gr) και του ΤΕΑΙΤ (www.teait.gr). Μέσω της υπηρεσίας, οι συνταξιούχοι του ΤΕΑΔΥ, του ΤΕΑΠΟΚΑ και του ΤΕΑΥΕΚ έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν τη βεβαίωση συντάξεων για φορολογική χρήση απευθείας διαδικτυακά (μέσω internet).
Με αυτό τον τρόπο καταργείται η εκτύπωση και η ταχυδρομική αποστολή εκκαθαριστικών σημειωμάτων αφού η σχετική διαδικασία πραγματοποιείται ηλεκτρονικά ενώ μειώνεται η γραφειοκρατία. [Μπορείτε να εκτυπώσετε τη βεβαίωση σύνταξης για το 2012, επιλέγοντας το link στο τέλος του άρθρου].
Για την εκτύπωση της βεβαίωσης απαιτούνται ο Αριθμός Λογαριασμού IBAN του ασφαλιζόμενου, ο Αριθμός Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ) και ο ΑΜΚΑ.
Έτσι, οι συνταξιούχοι του ΤΕΑΔΥ, του ΤΕΑΠΟΚΑ και του ΤΕΑΥΕΚ ενόψει της υποβολής της φορολογικής δήλωσης 2013 που ξεκίνησε μέσω του TAXIS, έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώνουν τη βεβαίωση συντάξεων για φορολογική χρήση απευθείας διαδικτυακά.
https://www.idika.org.gr/FORB_TEADY/
ΠΗΓΗ: Εξπρές