Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Σκληρή επίθεση Χρυσοχοϊδη. Τέλος εποχής για τους Παπανδρέου
Πολύ σκληρή επίθεση κατά του Γιώργου Παπανδρέου και της οικογένειας Παπανδρέου εκτόξευσε ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.
Σε συνέντευξη στη γερμανική εφημερίδα «Frankfurter Allgemeine Zeitung» δήλωσε κατηγορηματικά πως έναν περίπου αιώνα και μετά από τρεις πρωθυπουργούς η εποχή των Παπανδρέου τελείωσε. Και πρόσθεσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου ήταν ο μοναδικός πρωθυπουργός από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα που αναγκάστηκε να παραιτηθεί επειδή δεν κατάφερε να σώσει τη χώρα.
Μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα κ. Χρυσοχοΐδης καταλόγισε λάθη στους Ευρωπαίους εταίρους μας σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων λιτότητας και την καθυστέρηση που επέδειξαν για τη βοήθεια προς την Ελλάδα και προειδοποίησε ότι έρχεται κοινωνικό Big Bang, εάν συνεχίσει να αυξάνει η ανεργία, η φτώχεια και να βαθαίνει η ύφεση.
Απαντώντας σε ερώτηση του Γερμανού δημοσιογράφου για τις σχέσεις της Ελλάδας και της Γερμανίας, σε μια περίοδο που τα αντιγερμανικά δημοσιεύματα στην Ελλάδα πληθαίνουν και οι Γερμανοί ανησυχούν πως στιγματίζονται ως εξιλαστήρια θύματα της οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα, δήλωσε πως οι ελληνογερμανικές σχέσεις δεν βρίσκονται στο καλύτερο σημείο και πως ορισμένοι πολιτικοί στη Γερμανία συμπεριφέρονται λες και θέλουν να τιμωρήσουν την Ελλάδα, αλλά πως στο βάθος η Γερμανία βοηθά την Ελλάδα
ΠΗΓΗ: Ημερησία