Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΟΤΕ: Έκπτωση για την on-line εξόφληση λογαριασμών
Κερδισμένοι σε χρήμα και σε χρόνο θα είναι στο εξής οι πελάτες του ΟΤΕ που θα εξοφλούν το λογαριασμό τους on-line, μέσω του site του Οργανισμού, www.oteshop.gr. Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ προσφέρει, πιλοτικά, έκπτωση 2,5 ευρώ κάθε φορά που ο πελάτης εξοφλεί τον τηλεφωνικό του λογαριασμό ηλεκτρονικά με χρήση πιστωτικής κάρτας, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια (VeriSign Secured) -είτε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία "Ηλεκτρονική Πληρωμή " είτε έχοντας εγγραφεί στην υπηρεσία "My e-Bill".
Η "Ηλεκτρονική Πληρωμή" διατίθεται στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ www.oteshop.gr και εμφανίζει το ποσό πληρωμής και την ημερομηνία λήξης. Ο καθένας λοιπόν μπορεί να εξοφλήσει τον λογαριασμό του, εισάγοντας απλώς τον Κωδικό Λογαριασμού που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει.
Η παραπάνω δυνατότητα προστέθηκε πρόσφατα στην υπηρεσία "My e-Bill", η οποία λειτουργεί με επιτυχία εδώ και δύο περίπου χρόνια. Η εγγραφή στη συγκεκριμένη υπηρεσία πραγματοποιείται δωρεάν σε οποιοδήποτε κατάστημα OTESHOP, όπου ο πελάτης παραλαμβάνει τον προσωπικό κωδικό του, αποκτώντας τη δυνατότητα πλήρους ελέγχου του λογαριασμού του.
ΠΗΓΗ: Ημερησία