Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Πάγκαλος για φόρο ακινήτων: «Δεν έχω να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει»
Αδυναμία στο να πληρώσει το ειδικό τέλος ακινήτων, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θ. Πάγκαλος, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή.
Όπως είπε, λόγω των πολλών ακινήτων, τα οποία δεν αγόρασε μεν ο ίδιος αλλά περιήλθαν στην κατοχή του από κληρονομιά, του ήρθε συνολικό χαράτσι 17.500 ευρώ, περιλαμβανομένου και το τέλους ακίνητης περιουσίας.
«Για να μπορέσω να πληρώσω τον φόρο θα πρέπει να αναγκαστώ να πουλήσω ένα ακίνητο», είπε ο κ. Πάγκαλος.
Και όταν ρωτήθηκε εάν δεν βρεθεί αγοραστής για το ακίνητο τι θα κάνει, είπε «δεν έχω να πληρώσω, δεν μπορώ να πληρώσω, ας έρθει ο Βενιζέλος να με συλλάβει».
Επίσης επιτέθηκε με σφοδρότητα εναντίον των ταξιτζήδων λέγοντας ότι είναι εργοδότες και ότι δεν μπορούν να απεργούν ως εργοδότες την ίδια ημέρα που απεργούν οι μισθωτοί στα ΜΜΜ και διερωτήθηκε πώς η ηγεσία των ταξιτζήδων κάνει απεργία αντιδρώντας σε ένα νομοσχέδιο το οποίο έχει ψηφίσει η ΝΔ αφήνοντας έτσι υπόνοιες για υποκίνηση από τη Νέα Δημοκρατία.
Στη συνέχεια ανέφερε για τα συνδικάτα ότι «μόνο στην Ελλάδα στις απεργίες τρομοκρατούνται αυτοί που θέλουν να δουλέψουν και οι συνδικαλιστές τούς το απαγορεύουν».
ΠΗΓΗ: Ημερησία