Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΣΔΟΕ: Εννέα συλλήψεις για στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου – Δείτε τα ονόματα
Σε εννέα συλλήψεις παραγόντων του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων και πολύ γνωστά ονόματα, έχει προχωρήσει έως στιγμής η Ασφάλεια Αττικής και ειδικότερα η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος, στο πλαίσιο επιχείρησης που πραγματοποιείται τις τελευταίες ώρες στην Αττική και σε άλλα μέρη της Ελλάδας, ύστερα από εισαγγελική έρευνα και παραγγελία για τα στημένα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι συλληφθέντες είναι οι: Αχιλλέας Μπέος (πρόεδρος ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου), Σταύρος Ψωμιάδης (πρόεδρος ΠΑΕ Καβάλα), Γιώργος Τσακογιάννης (μεγαλομέτοχος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Δημήτρης Ζαβαντίας (πρώην ποδοσφαιριστής), Νίκος Παντέλης (προπονητής), Αθανάσιος Ντότσης (μάνατζερ Αγροτικού Αστέρα), Νίκος Χάλκος (πρόεδρος ΠΑΕ Ηλιούπολη), Ανδρέας Δημόπουλος, Βασίλης Καρακούλιας.
Οι συλληφθέντες αντιμετωπίζουν κατηγορίες, που ξεκινούν από στοιχηματική απάτη και ξέπλυμα χρήματος και φτάνουν ως τη σύσταση εγκληματικής ομάδας.
Όπως έγινε γνωστό, έχουν γίνει πολλές προσαγωγές ανθρώπων, που έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων και ποδοσφαιριστές, οι οποίοι εξετάζονται.
Η έρευνα γίνεται από κοινού με τις εισαγγελικές αρχές και το ΣΔΟΕ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στους αρμόδιους εισαγγελείς.
ΠΗΓΗ: Ημερησία